Bildspel

OBS! Tipsrundan från släktträff 99 nedan kan ni se oavsett om ni har Powerpoint eller inte.

Bildspel finns ju rikligt på Internet och många ggr får man bildspel via mail. Merparten av dessa bildspel är gjorda i Powerpoint och har man inte denna produkt kan man inte se bildspelen. När det gäller vissa dokument (s.k. PDF-dokument) ka man ju gratis hämta hem Acrobat Reader för att läsa dessa dokument.  På samma sätt finns gratisversioner, s.k. viewers (läsare/tittare) för alla Microsoft Office program- Hämta därför hem denna programvara

Tyvärr så startar inte Internet Explorer alltid bildspelet automatiskt utan man ser bara sidorna som ingår i bildspelet. Välj alltid Öppna då första bilden visas. Man får sedan från en flik Bildspel själv starta bildspelet.

Tipsrunda släktfest
I samband med att vi hade släktfesten 1999 så gick vi en tipsrunda.  Vi (Tobbe och jag)  hade gjort frågor för olika ställen i byn och med passande frågor. Tyvärr hade vi väldigt otur med vädret då det i stort sett regnade hela tiden.

Ni kan om ni vill se dessa frågor som ett enkelt bildspel. Det var 12 olika frågor och här kan ni bläddra bland frågorna. Gör gärna detta då det är mycket fina priser. Som första pris t.ex. tältplats inkl bilplats i Stensund för två hela dygn. Endast 3 minuters promenad till  Stensunds centrum.
Se tipsrundan som bildspel.

Har du inte Powerpoint så välj detta alternativ. Se tipsrundan som PDF-fil.


Undvik att bli dement
Genom att då och då träna på nedanstående bildspel garanterar jag att du får den träning som behövs för att hålla hjärnan i skick som ny!
Håll dig ung

En bild kan tolkas olika
Se ett konstnärligt bildspel

Tankeläsning
Kolla upp min övernaturliga gåva

Vasaskolan
På Vasaskolan. där jag arbetar deltid, är vi ett härligt gäng, lärare och personal. Vi är nästan alla 40-talister och vi brukar hålla på att driva med varandra. Vår kanslist Marianne är t.ex. avdelningsföreståndare och ser till att vi får vår dagliga tablett mot demens. När det gäller mig själv skulle det nog vara lämpligt på riktigt, då jag idag på fullt allvar kan instämma i det min bror Hasse sagt. "Jag har haft dåligt minne så länge jag själv kan minnas.
Skrivare-problem på Vasaskolan.

Julhälsning
Se en julhälsning via ett bildspel

 


Startsida Adresser Bilder/Album Bildspel Blandat Brev Filmer - Video Födelsedagar Gästbok Om 10 år Skicka mail Visdomsord