Presentation

Jag har på startsidan valt att ta med en bild från tiden då jag studerade i Lund. Man är ju inte så glad över hur tiden har påverkat utseendet.  Möjligtvis framgår det om ni klickar på bilden till höger.

Så mina chanser numera på dansgolvet är inte så stora. För det första så kan jag inte dansa och möjligtvis beror det även på att kvinnor inte tillräckligt kan uppskatta ett charmigt utseende.

Den andra bilden till vänster är från 1957 och från folkskolan. På den tiden kallades jag Mats-Olof, "märsolle" och ibland då man gjort något jäkelskap "vitskalln".

Tanken var ursprungligen att göra en liten hemsida som en julhälsning julen 2004 till mina syskon. Lyssna gärna på min julhälsning. Därefter skulle hemsidan få dö ut. Men på många olika vägar har adressen till hemsidan spridits och det är nu många som varit inne på sidan. Det här känns mycket stimulerande så hemsidan får nog leva kvar. Men bra vore om någon kunde bidra med bilder, kanske en liten berättelse etc. Om det gäller bilder så är det trevligt med gamla bilder från tiden i Sorsele. Skicka per e-post.

Mats Lindgren
070 537 43 22
mats@umereg.se