Den här webbplatsen behöver JavaScript för att fungera. Om du i din webbläsare stängt av JavaScript så måste du aktivera Javascript.

Välkommen till familjen Lindgrens hemsida!

Jag har försökt göra hemsidan så att det inte ska ta så lång tid att öppna den för er som har långsam internetanslutning. Man får därför klicka om man t.ex vill lyssna på bakgrundsmusik t.ex lite pianomusik eller Mickes favorit.

Vissa webbläsare kan skriva att denna webbplats inte är säker. För att en webbplats ska betraktas som säker måste den ha ett säkerhetscertifikat som kostar ca 3000 kr per år. Lite onödigt för en familjesida där man bara tittar på olika sidor och aldrig anger hemliga uppgifter såsom bankkortsnummer, koder, lösenord etc. Så här kan ni lugnt surfa på.

En stor förbättring har gjorts 2020-09-23 för filmer. Det är nu mycket lättare att ändra storlek på filmer. Beroende på bildskärmnens upplösning så kan detta vara lämpligt.

Mathias är ju duktig på datorer. Han har lyckats spela in direktsändningen från Sunes begravning. Han skickade videon till mig och jag har lagt in den på hemsidan. Vill ni titta så klicka här.

Det kan variera detta med ljud och filmer mm mellan olika webbläsare så ni får pröva er fram lite. Se sidan olika inställningar för ytterligare information. Om ljud inte spelas upp i ett litet fönster eller om inte filmer visas så bör ni absolut studera denna sida.

Vill du lägga till denna sida till dina Favoriter så klicka här.

Antal besök på denna sida: 38606. Innehållet på denna sida ändrades senast 2022-09-23. Men ändringar på andra sidor kan ha skett efter detta datum.

Min pojke Johan har en egen advokatbyrå i Stockholm. Besök gärna advokatbyråns webbplats.

Vill passa på att göra PR för webbplatsen www.webb-tv.nu som en kompis Per Johansson gjort. Här kan man se TV via datorn på en mycket snygg och pedagogisk sida

Vi hittade ett flertal brev då vi tittade i mammas saker. Jag har därför skapat en helt ny kategori Brev. Det senaste som tillkommit är ett brev från Stig Bäckström (barnbarn till Hulda och Manne).

Under menyalternativet Blandat finns lite av varje.  T.ex skrivelser kring vår mammas dödsfall och inköp på Handelsbolaget, Sorsele 1956. Hoppas att många av er kan bidra med något. Det behöver inte alls vara något märkvärdigt.

Samtliga fotoalbum/bilder har lagts under ett eget menyalternativ Bilder/Album.  Under detta alternativ får sedan aktuellt album väljas. Vill ni se gamla bilder från Sorsele så se Sorsele bildbank.Se gärna även de korta "filmsnuttar" som jag tagit med min smalfilmskamera. Jag läger då och då in nya filmer. Se menyalternativet  Filmer-Video

Välj i menyn till vänster olika alternativ.

Jag har lagt ut en hel del foton (cirka 1200 st) som miniatyrer. Testa t.ex genom att ovan klicka på någon bild. Många bilder är från Stensund, Övre Saxnäs, Sorsele, Avesta och Umeå. Är det någon som har några gamla eller nya bilder så skicka epost till mats@umereg.se med bilderna som bifogade filer. Inte bara från vår familj utan även från alla våra släktingar. Holmgren, Linder, Lindgren, Rådahl, Sjöström etc.